Laxsnittar med pepparrot

200g rökt lax
200g färskost
25g pepparrot (1/2 burk)
1 tsk gräslök
1 tsk dill
1 tsk honung
1/4 hackad röd lök
4 skivor tunnbröd
 
1. Rör samman ingredienserna till såsen.
2. Bred ut på tunnbröd, lägg på laxen och rulla ihop.
3. Rulla in i folie och lägg i frysen en stund innan servering. På så sätt blir de lättare att skära.
 
Fick ihop lite snittar och middag igår, trots att min man är lite dålig på att planera. Tur att vi har massor med bär i frysen från trädgården, så jag kunde sno ihop en rabarberpaj medan de andra åt maten :P
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... §