Dubbelmarinerad fläskfilé

Jag har haft problem med att synas på receptsidor och har inte fått något svar än. Tänkte därför lägga upp ett gammalt recept för att se om det kommer bli sökbart.
 Dubberlmarinerad fläskfilé och potatisvinegrette

Marinad 1;
1msk kinesisk soja
2msk vitt vin
1/2 pressad vitlök
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk rosmarin

Marinad 2:
1 tsk äppelcidervinäger
1 tsk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 tsk italiensk salladskrydda


1.Putsa filén och låt den marinera i marinad 1 i rumstemperatur i minst 3 timmar.
2.Stek dem sedan hela tills dom är genomstekta, ca 20 minuter.
3. Låt kallna och skär i centimeter tjocka skivor.
4.Lägg upp snyggt på fat och häll över marinad 2.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... §