Dubbelmarinerad fläskfilé

Det här receptet har legat länge legat bland de recept på tasteline som jag måste prova. Nu kände jag att det var dags att börja planera vad vi ska servera för mat om vi har ett dop. Det här passar ju perfekt på buffébordet!


1 fläskfilé


Marinad 2;
1msk kinesisk soja
2msk vitt vin
1/2 pressad vitlök
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk rosmarin

Marinad 2:
1 tsk äppelcidervinäger
1 tsk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 tsk italiensk salladskrydda


Putsa filén och låt den marinera i marinad 1 i rumstemperatur i minst 3 timmar. Stek dem sedan hela tills dom är genomstekta, ca 20 minuter.
Låt kallna och skär i centimeter tjocka skivor. Lägg upp snyggt på fat och häll över marinad 2.


Kommentarer
Postat av: .Marte

sv; Takk det samme <3

2010-04-07 @ 21:08:23
URL: http://www.mamar.blogg.no
Postat av: Nedzada

om du anmäler dig i 4 days of fame på min blogg så har du chansen att synas på den i vänstermenyn i 4 dagar. så anmäl dig nu.. Puss puss <3

http://www.nedzadaomerovic.blogg.se

2010-04-08 @ 09:20:50
URL: http://nedzadaomerovic.blogg.se/
Postat av: elin

Allt bra med dig? :)

2010-04-11 @ 11:28:38
URL: http://woodhacker.blogg.se/
Postat av: Maddan

Hejsan!

Kikar bara förbi och säger hej och önskar dig en fortsatt trevlig dag. =O)

Kram

P.S.Kul med bloggar med massa mat. De gillar ajg =O)

2010-04-11 @ 12:23:12
URL: http://MizzMaddan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... §