Dubbelmarinerad fläskfilé
1 fläskfilé
Marinad 2;
1msk kinesisk soja
2msk vitt vin
1/2 pressad vitlök
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk rosmarin
Marinad 2:
1 tsk äppelcidervinäger
1 tsk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 tsk italiensk salladskrydda
Putsa filén och låt den marinera i marinad 1 i rumstemperatur i minst 3 timmar. Stek dem sedan hela tills dom är genomstekta, ca 20 minuter.
Låt kallna och skär i centimeter tjocka skivor. Lägg upp snyggt på fat och häll över marinad 2.
sv; Takk det samme <3
om du anmäler dig i 4 days of fame på min blogg så har du chansen att synas på den i vänstermenyn i 4 dagar. så anmäl dig nu.. Puss puss <3
http://www.nedzadaomerovic.blogg.se
Allt bra med dig? :)
Hejsan!
Kikar bara förbi och säger hej och önskar dig en fortsatt trevlig dag. =O)
Kram
P.S.Kul med bloggar med massa mat. De gillar ajg =O)