Kycklingfilé med bambuskott

4 pers

Ingredienser:

600 g kycklingfilé 
1 burk bambuskott skivade
1 burk champinjoner skivade
1 st purjolök i 1-1,5cm bitar 
1-2 st vitlöksklyftor
2 msk färsk ingefära 
2 msk oystersås 
1 msk pressad citron  
2 msk soja (1 msk mushroom soja  1 msk japansk soja)
5 dl hönsbuljong 
1/2-1 tsk sambal oelek 
2,5 msk majsena

Gör så här:
1. Bryn kycklingfilén i en panna.

2. Skala och riv ingefära och pressa vitlök över kycklingen.

3. Häll över ostronsåsen.

4. Tillsätt bambuskott och champinjonerna.

5. Koka upp vatten och tillsätt hönsbuljong. Häll över kycklingen.

6. Smaksätt med soja, citron och eventuellt sambal olek och koka upp.

7. Red såsen med majsena.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... §