Kycklingfilé med bambuskott

Ett av familjens favoritrecept tål att upprepas ;)

Kycklingfilé med bambuskott och champinjoner




600 g kycklingfilé
1 burk bambuskott skivade
1 burk champinjoner skivade
1-2 st vitlöksklyftor
2 msk färsk ingefära
2 msk oystersås
1 msk pressad citron
2 msk soja (1 msk mushroom soja 1 msk japansk soja)
1 hönsbuljong
1/2-1 tsk sambal oelek
2,5 msk majsena

Gör så här:
1. Bryn kycklingfilén i en panna.

2. Skala och riv ingefära och pressa vitlök över kycklingen.

3. Häll över ostronsåsen.

4. Tillsätt bambuskott och champinjonerna.

5. Koka upp vatten och tillsätt hönsbuljong. Häll över kycklingen.

6. Smaksätt med soja, citron och sambal olek och koka upp.

7. Red såsen med majsena utspädd i kallt vatten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
§