Kalvfärsbiffar med dijoncreme

En favorit i repris, nu med bild:
Kalvfärsbiffar med dijoncreme
500 g kalvfärs
2 msk hackade färska örter, tex. basilika, persilja, timjan, oregano
1 tsk salt
½ krm svartpeppar
1 krm cayennepeppar
1 ägg
2 tsk dijonsenap
1 dl vispgrädde


SÅS:
2 dl créme fraiche
1 msk dijonsenap
Salt
Svartpeppar


Blanda alla ingredienser till kalvfärsbiffarna. Forma till biffar och stek dem i smör i ca 5 minuter på varje sida.
Blanda créme fraiche och senap och smaka av med salt och peppar.

Servera biffarna med dijonsåsen och till exempel kokt potatis.

Kommentarer
Postat av: Sandra Karlsson

Tycker om det du skrev! Kul att se lite prima saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-11-29 @ 12:51:10
URL: http://jade.se/reseguide/bangkok
Postat av: Christina

Tack! här finns både vardagsmat och lite annat skoj :)

2010-12-01 @ 19:42:33
URL: http://christinasrecept.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... §